Feriehytter
og ferieleiligheter
i hele verden - for din drømmeferie

Danmark - Finland - Frankrike - Italia - Irland - Kroatia Norge - Nederland  -  Portugal  -  Spania - Sveits - Sverige - Tenerife  - Tsjekkia -  Tyskland - Ungarn  -   USA-Florida - Østerrike

 

Frequently Asked Questions

Med dom av 12.05.1998 - 312085/98 - "Ansvar for lenker" ble det besluttet at ved å legge en link er man  i fellesskap ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Dette kan forebygges ved at vi distanserer oss fra dette innholdet.
"Vi herved distansere oss fra alle innholdet i alle lenkede sider på vår hjemmeside og vi ikke er ansvarlig for dette innholdet. Denne erklæringen gjelder for alle linker plassert på vår nettside."

Alle koblingene er blitt utarbeidet med stor omhu. Likevel, for innholdet på dette nettstedet indikerte ingen garanti
tas. Forfatteren derfor føler seg tvunget til å påpeke at verken det juridiske ansvaret kan aksepteres, heller ikke noe ansvar for innholdet i de angitte nettsider.


Lenker til eksterne web-sider:
Nettsidene inneholder referanser (koblinger) til informasjon som tilbys av servere som ikke er under vår kontroll og ansvarlighet. Vårt firma påtar seg intet ansvar eller garanti for denne informasjonen og godkjenner eller ikke støtter dem i innhold. Forskriften er i samsvar med § 5 nr. 3 i TDG (Teleservices Act). Vi uttrykkelig distansere seg ytterligere fra ulovlig innhold.

Ansvarsfraskrivelse:
Til tross for nøye kontroll antar vi ikke ansvar for innholdet på eksterne lenker. For innholdet på lenkede sider sine operatører.

Personlige data:
Personlig informasjon er informasjon som kan brukes til å identifisere deg. Dette inkluderer informasjon som navn, adresse, postadresse, telefonnummer og e-postadresse. Informasjon som ikke er knyttet til din identitet (for eksempel antall brukere av området) er ikke inkludert. Du kan bruke våre online-tjenester uten å avsløre din identitet.


Bruk av Facebook Social Plugins

Vår hjemmeside bruker sosiale plugins ("plugins") av det sosiale nettverket facebook.com, som drives av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, 94304 CA, USA er operert ("Facebook"). De plugins er merket med en Facebook-logo eller ordet "Facebook Social Plugin".

Når du besøker en nettside av vårt nettsted som inneholder en slik plugin, etablerer nettleseren en direkte forbindelse med Facebook-servere. Innholdet i plugin er fra Facebook direkte til din nettleser, som deretter integreres i nettsiden.

Ved å integrere plugin Facebook mottar informasjon om at den aktuelle siden på nettstedet vårt har kalt. Er du logget inn Facebook, kan Facebook tilordne besøke Facebook-kontoen din. Når du samhandler med plugins, for eksempel "Like" knappen eller legg igjen en kommentar, er den tilsvarende informasjonen som sendes direkte fra nettleseren din og lagret på Facebook.

Formål og omfang av data innsamling og videre prosessering og bruk av data fra Facebook, og dine rettigheter og innstillinger refererer til beskyttelse av personvernet ditt kan du se retningslinjer for personvern Facebook.

Hvis du ikke vil Facebook for å samle på våre nettsider informasjon om deg, må du logge ut før du besøke vår hjemmeside på Facebook